Οι περισσότεροι μάγειρες γνωρίζουν τη σημασία της καθαρής κουζίνας. Ειδικότερα, όταν χειρίζονται ωμό κρέας, δεν νοείται να παραλείψουν τα μέτρα προφύλαξης. Το ίδιο συμβαίνει και στη χρήση αγροτικών προϊόντων. Τα τελευταία χρόνια, τα δεδομένα δημόσιας υγείας επιβεβαιώνουν ότι τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν συνδεθεί με περισσότερες τροφικές δηλητηριάσεις στις ΗΠΑ από ό,τι οι ζωικές πρωτεΐνες, με τα προϊόντα να μολύνονται συχνά από παθογόνους μικροοργανισμούς που βρίσκονται στο έδαφος, που συλλέγονται κατά μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού ή στην κουζίνα μας. Αυτοί οι οργανισμοί μπορούν να οδηγήσουν σε τρομερές καταστάσεις υγείας, όπως σοβαρή τροφική δηλητηρίαση και θανατηφόρες λοιμώξεις. «Να υποθέτετε πάντα ότι τα προϊόντα μπορεί να είναι καλυμμένα με παθογόνους μικροοργανισμούς», δήλωσε πρόσφατα στη HuffPost ο Darin Detweiller, αναπληρωτής καθηγητής διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Northeastern. Ανεξάρτητα από το τι υπάρχει στο μενού, ο καθαρισμός των επιφανειών, των εργαλείων και των προϊόντων είναι όλα σημαντικά βήματα για να παραμείνετε ασφαλείς και υγιείς κατά την προετοιμασία ενός γεύματος. Σύμφωνα με το nypost.com, αυτοί είναι […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.